Prometejeva jama in kanjoni Gruzije

Ogledali si boste glavne lepote Gruzije: od kanjona Okatse, ki ga bomo pregledali z višine 140 metrov, do jame Martvili. Občudovali boste slapove in turkizno vodo kraljevega kopališča, videli boste podzemna jezera in gozd kapnikov v jami Prometej. Med potovanjem se bomo pogovarjali o življenjskem slogu in tradicijah Gruzijcev ter se dotaknili glavnih mejnikov v zgodovini Gruzije.

Kaj vas čaka

Osupljive panorame

Odpravili se boste do slikovitega kanjona Okatse. Na nadmorski višini 140 metrov se boste sprehodili po visečem mostu. Uživali boste v spektakularnem pogledu in lepoti kanjona s ptičje perspektive. Nekaj ​​kilometrov od Okatse je slap Kinchkha, kjer boste občudovali lepoto in moč vode, ki pada z višine sto metrov.

Jame Martvili

Da doživite polono lepoto kanjona Martvili, ga morate spoznati s čolna. Odpravili se boste v same globine kanjona in si ogledali kraljevo kopališče družine Dadiani. Voda je tu skoraj prozorna in presenetljivo svetle barve. Lahko pa boste lepote kanjona občudovali z višine, ko boste stali na visečem lesenem mostu.

1_jame
7_jame

Krščanska dediščina

Starodavni samostan Chkondidi bo postal kulturni spomenik. Seznanili vas bomo z njegovo zgodovino in prikazali glavne stavbe kompleksa. Samostan se veličastno dviga na hribu, tudi na fotografijah izgleda odlično.

Kraška jama Prometej

Vrhunec našega programa bo kraška jama Prometej, ki je največja jama v državi. Okrašena je s številnimi osvetljenimi kapniki in stalagmiti, podzemna reka in jezera dopolnjujejo fantastično pokrajino. Slišali boste legende o tej znamenitosti in izvedeli, v čigavo čast je postavljena skulptura na vhodu.

Zbirališče: V vašem hotelu

Pošljite povpraševanje