Pohodništvo

Gruzijo obdaja veličastno gorovje Kavkaza na eni strani, osupljiva jezera, slapovi in gorske reke. Narava, ki je nedotaknjena, proč od civilizacije, gozdne poti na drugi strani. Gruzija je edinstven kraj, kjer se lahko zjutraj odpravite na pohod, popoldne raziščete znane znamenitosti in zvečer preživite nepozaben čas s pisanimi domačini.

Pohodniške poti po Gruziji

Potovanje naredi življenje bolj zanimivo. Treking v Gruziji vam bo prinesel veliko doživetih vtisov in novih zanimivih poznanstev. Sprehodili se boste po veličastnih gorskih verigah in globokih soteskah, si ogledali hitre in čiste gorske reke, občudovali razkošje alpskih travnikov, se potopili v starodavno zgodovino in kulturo te čudovite in ponosne dežele.

Pohodniške poti so na voljo za vsak okus: v gorah, narodnih parkih, starodavnih mestih. Poleg trekinga, boste našli živahen kulturni in zabavni program. Izleti, kolesa ob ognju, aktivne igre – med pohodom vam zagotovo ne bo dolgčas!

Presenečeni boste, ko boste prvič prečkali gruzijsko mejo in zagledali prijazne, gostoljubne ljudi, revno, a razvijajočo se državo: najbolj inteligentne meščane in filozofske pastirje. Moški plešejo z vsem srcem in v nekaj glasovih pojejo ob vrču vina – in lepe Gruzijke. Kako asketski so gruzijski samostani in trdnjave. Na splošno, če ste prvič v tej državi, se boste prvi dan noro zaljubili v ljudi, ki vas srečajo, v zrak, gore in nebo.

Pošljite povpraševanje
pexels-evaldas-mikoliunas-7704517_new