Vodni športi

Gruzija je država z lepo in privlačno naravo, ki vabi nase z različnimi vrstami dejavnosti na prostem. Eden takšnih je rafting v Gruziji. Raznolika pokrajina v Gruziji vam bo zagotovila veliko število rek za rafting: Aragvi, Tskhenskatsli, Kura, Rioni itd.

Na ozemlju Gruzije teče več kot sto rek, ki plujejo vzdolž rek, lahko pridete v nacionalne parke, ob bregovih drugih rek pa so starodavna mesta, stare trdnjave, slapovi in druge znamenitosti. Ljubitelji raftinga imajo radi rafting v Gruziji.

Rafting v Gruziji

Organiziramo rafting po rekah Gruzije in ponudimo sodelovanje. Sezona raftinga se začne od marca do novembra, izvajamo enodnevni rafting po rekah Aragvi, Kura, Machakhela, Rioni, Tskheniskali. Poleg rafting izletov za en dan organiziramo večdnevni rafting tako za začetnike kot za profesionalce.

Za tiste, ki resnično ljubite rafting, lahko ponudimo ture s kajaki, pa tudi programe usposabljanja za kajak in vodni turizem.

Skupina profesionalnih vodnikov po raftingu od leta 2010. Naši inštruktorji so usposobljeni v mednarodni organizaciji “IRF” (International Rafting Federation) in imajo mednarodne certifikate. Opravljamo ture po vsej Gruziji. Naše najpomembnejše pravilo je zagotoviti maksimalno varnost in zmanjšati tveganja na ogledih.

Delamo v turizmu, dobro poznamo državo in znamo pravilno organizirati logistiko ture, da ne zapravljamo odvečnega časa in denarja.
Če iščete tiste, ki lahko v Gruziji organizirajo kvaliteten rafting, smo vam pri tem pripravljeni pomagati.

Pošljite povpraševanje
pexels-thilo-lehnert-3413678_new